Hackade, sura, men inte slagna

Postad av Ung&Dum Crew > Maja : 10 Augusti 16:30

I måndags kom hela projektgruppen tillbaka efter semestern. Första dagen efter semestern brukar kännas rätt tung, men för oss blev det värre. Under semestern har någon kommit åt en i projektgruppens inloggningsuppgifterna till facebook och även till vår sajt. Men personen som kom åt inloggningsuppgifterna har inte bara loggat in utan även raderat större delen av innehållet på hemsidan, plus tagit bort får FB-grupp. Det tog ett par timmar innan vi fattat vad som hänt. Efter att ha brutit ihop, svurit och sparkat på de mjukare delarna av vår inredning, har vi nu börjat bygga upp sidan igen. Det mesta fanns räddat genom backup-systemet, men vissa saker är borta.

Om ni hittar en länk som inte leder någonstans eller något som inte funkar. Maila maja@svea.org så fixar jag det!

Glöm inte att gilla oss på Facebook!


Kommentarer

Viveca Missler

Viveca Missler
10 Augusti 18:57

Va vidrigt! Fattar inte varför vissa människor gör sånt. Borde inte Facebook kunna återskapa fanpagen inklusive alla medlemmar? De sparar ju det mesta om allt. Har hört att andra fått saker återställda när deras konton blivit kapade. Det skadar kanske inte att kontakta Facebook Sverige.

Ni gör ett fantastiskt arbete! Ser framemot nya blogginlägg nu efter semestern!

Maja Dahl

Maja Dahl
12 Augusti 11:37

Tack för peppen!

Vi har försökt återskapa gruppen, men Facebook är inte direkt lätta att få tag på när en vill något. Så vi gav upp och skapade en ny grupp istället.

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf