Just nu

Postad av Ung&Dum Crew > Ung&Dum Crew : 25 Maj 16:30

Just nu är vi inne i en väldigt intensiv fas inom projektet. Varje dag består av möten, möten och ännu mer möten. Vi planerar inför hösten och försöker komma på vad vi vill jobba med och hur vi ska göra. Det har blivit många planeringsdagar där vi pratar strategier och ritar upp fantastiska tidsplaner över hela väggarna. Just nu ser hela vårt lilla kontor ut som ett enda kaos, men vi tror att det kommer att bli riktigt bra i slutändan.

Tyvärr gör ju det här arbetet att vi varit rätt kassa på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Vi lovar att försöka bättra oss!

Att vi inte skrivit så mycket på senaste tiden beror också på att vi inte haft så mycket klokt att skriva, men någon som har det är Sveriges elevråd - SVEAs förbundsordförande Tobias Jobring. I måndags skriver han tillsammans med chefens för Rädda Barnens Sverigeprogram på Svtdebatt. I artikeln ger de utbildningsminister Jan Björklund bakläxa när det gäller hans och regeringens beslut att avslå förslaget att elever ska kunna ompröva sina betyg.

Läs Att inte låta elever ompröva sina betyg ett hot mot rättssäkerheten, Björklund!


Vill du läsa vad vi skrivit om Björklund tidigare här på bloggen så kika på Dumstrut och Skamvån.Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf