Ung&Dum crew i klipp

Postad av Ung&Dum Crew > Ung&Dum Crew : 06 Maj 12:35

Dagen idag började med att Olof visade ett klipp på Katie från Horton hears a who. Utan att behöva säga det insåg vi alla att Katie är vår fantastiska utbildningskoordinator Sandra upp i dagen. Sandra är gruppens mest peppande person. När allt känns skit och jobbigt skickar Sandra ett Justin Beiber-klipp, ger en kram eller säger något peppigt. Sandra ser allt i ett skönt skimmer och kan alltid hitta den ljusa sidan. MEN hennes sätt att stötta är ibland väldigt udda.

Efter att ha tittat på Katie-klippet hamnade vi i en tävling om vem som kunde hitta klipp som beskrev någon annan i gruppen bäst. Så här blev resultatet:


Maja som är kommunikationsansvarig och bryter hela tiden ihop i asgarv över saker hon ser och hör. Oftast är det Sandras utläggningar som gör att Maja lägger sig över sitt tangentbord och skrattar tills tårarna sprutar. (Sen är hon lite som Archimedes i klippet, en jäkligt smart uggla)

Olof är som Sully i Monsters Inc. Stor, lugn, lurvig, lite läskig ibland och försöker samla ihop alla grejer vi ger honom. Precis som Sully i klipper är Olof alltid mån om att vi ska må bra och stoppar om oss.

När alla vi springer runt och tycker att vi tänker jättebra och att blommorna är så vackra, så kommer Gülsen och får oss att tänka liiiite annorlunda. Typ att vi behöver ett rep.Nu när vi hittat ett klipp till alla kan vi fortsätta med vårt jobb. Snart är det dags att hänga med Sveriges Elevråd - Sveas nya förbundsstyrelse och lära känna dem lite bättre.

Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf