Nytt kontor!

Postad av Ung&Dum Crew > Ung&Dum Crew : 20 April 09:04

Det har varit väldigt tyst härinne på bloggen den senaste tiden. Anledningen? Vi har lekt flyttkarlar! Ung&Dum crew har ju den fantastiska äran att dela kontor med Sveriges Elevråd - SVEA. Efter många år i en liten bunker vid Skanstull har Svea äntligen bestämt sig för att det var dags att se solljuset och letat upp nya lokaler, så efter några dagars slit bor vi numera i ett ståtligt kontor på Norr Mälarstrand. Några tecken på att vi kommit upp oss i världen är att vår närmaste granne inte längre är en pizzeria och en liten blombutik, utan numera en arkitektbyrå, en hästbutik och en flaggbutik. Vi behöver inte heller gå ner i underjorden för att sätta oss vid våra skrivbord utan går istället upp en trappa. Har du vägarna förbi får du gärna titta in och säga Hej!

Eftersom vi de senaste dagarna har gjort en massa saker som vi inte brukar göra har vi lärt oss en massa spännande saker om varandra. Sandra är väldigt pillig och fixig av sig och blir lite ynklig när hon är trött och sjuk. Olof kan köra lastbil, men har inte riktigt koll på det där med automatväxling. Maja må vara stor, stark och ståtlig, men får lätt blåmärken när man kastar bord i ansiktet på henne. Och Gülsen är sjukt duktig på att planera in sina lediga dagar.

Vi har även lärt oss att ett krav för att jobba på Gladö tippen verkar vara att man måste vara fruktansvärt sur.

De närmaste dagarna ska vi nu göra vårt bästa för att piffa till det nya kontoret som just nu är lite vitt och tråkigt. Men ge oss lite tid så ska vi nog kunna piffa till även detta. Har vi en gång pimpat en bunker, kan vi definitivt fixa till detta!


Så här ser det nya kontoret ut nu innan vi kommit igång och piffat. Vi lovar att kasta upp en nya bild när vi är klara!Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf