Underbara utbildare!

Postad av Ung&Dum Crew > Sandra : 21 Mars 12:00

Helgen som varit är slut, men vi på Ung&Dum minns alla lekar, skratt, god mat, erfarenhetsutbyten, och det fantastiska gäng har som samlades. Vi minns när en av utbildarna kom på att det gemensamma för en båt och en blomma är att båda är beroende av vatten. Vi minns när vi alla var tvungna att klättra igenom ett hårband. Framförallt minns vi var och en i den fantastiska gruppen av instruktörer, inspiratörer, innovatörer och intelligenta.

Men som på de flesta utbildningar har det också varit en hel del teori. Åldersmaktsordningen, rasism och vithetsstudier och ledarskap har varit på schemat och det har varit mycket för utbildarna att ta in. I sin hand har utbildarna fått en handledning som är grunden till deras uppdrag. Där står det mesta, och alla övningar som ingår i utbildningskonceptet finns också med. Under helgen hann vi gå igenom de flesta av dessa övningar. Ganska seriöst var det, men humorn var aldrig långt borta. Många skratt uppstod t.ex. när en av utbildarna under en övning brister ut i den klara insikten att "det är ju ganska tydligt att det bara är fördomar att pensionärer ska ha rullator, vara griniga och ha barnbarn - min mormor har t.ex. inga barnbarn!"

Vi på Ung&Dum har stort förtroende efter helgen för de 17 nya utbildarna, och vi ser fram emot att skicka ut dem på skolorna!

Om du vill att någon av de fantastiska utbildarna gör ett besök och håller en utbildning just hos Dig - kontakta utbildningskoordinatorn på sandra@svea.org!

Tack för helgen alla underbara utbildare!
Till er alla från oss alla, ha en riktigt bra vecka!

Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf