Vad händer?

Postad av Ung&Dum Crew > Maja : 25 Februari 12:04

Det har nu gått 3 veckor sedan vi lanserade hemsidan och det har hänt en himla massa inom projektet på den tiden. Det slog oss först idag att vi inte berättat något om allt häftigt som är på gång.

Sandra har, tillsammans med Olof och Gülsen, gjort stora planer för hur utbildningskonceptet ska se ut. De har pratat om hur handledningen av utbildarna ska fungera och hur vi ska hitta alla grymma personer som ska bli utbildare. Vi har fått in ett 20-tal ansökningar till tjänsterna som utbildare, men vi vill ha fler. Om du vill veta mer om just utbildar-tjänsterna, läs här och SÖK!

Jag har den senaste tiden mest jobbat med att förbereda för de filminspelningar som vi ska göra under mars. Filmerna kommer att användas under våra utbildningar och för att marknadsföra projektet. Nästa vecka åker jag till Norrköping för att spela in den första filmen. Det känns både sjukt roligt och lite läskigt att komma igång med den processen. Men attans så bra filmerna kommer att bli!

Det börjar även bli dags för oss att lansera vår andra rapport Politiska konstruktioner av Svenskhet. Hur lanseringen ska ske är än så länge hemlig, men vi lovar att så fort alla detaljer är spikade så berättar vi. En sak kan vi i alla fall säga, det ser ut att bli en grymt spännande lansering!

Nästa vecka kommer vi att blogga rätt mycket om engagemang. Vilket engagemang är det egentligen som räknas, och vad innebär det att vara engagerad? Men det är nästa vecka det.

Vi är så sjukt stolta över alla grymma blogginlägg som vi fått äran att publicera hittills. Om du har något du vill skriva om, mejla ungochdum@svea.org

Förresten, ni har vl inte missat att både NonProfitPR och Engagerad skriver om oss. Dessutom skriver jag idag på Second Opinion om att Public Service borde prata med barn och unga inte om dem.Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf