En liten hälsning från en Sollentunabo

Postad av Ambassadörer & Utbildare > Jorge Cardona Londono : 11 November 11:54

Det är faktiskt fett jobbigt att få den där klappen på huvudet, dem där orden - "Vad mogen du är för din ålder!", eller "Du är ju vuxen redan nu!". Okej, det är alltså menat att vara en komplimang men blir istället en förolämpning.

Men någonstans i det mörka Sverige finns det ett fint adventsljus på 35W som står och lyser bakom fönstret. Någonstans i det mörka Sverige finns Ung&Dum ute på skolor och utbildar. Någonstans därute finns det hopp för den gångna generationen.

Åldersdiskriminering. Vilket konstigt ord (?). Det finns inte ens med på min ordbehandlares rättstavningsprogram! Syns man inte finns man inte, säger vissa. Tack, Ung&Dum, tack kanslipersonal, tack utbildare och tack ambassadörer för att ni finns, ni är det där adventsljuset bakom fönstret, ni är den där pepparkakslukten när man vaknar på morgonen. Ni är så fina, hela gänget. Tack!

Jorge Cardona Londono är en av Ung&Dums grymma utbildare. Kolla in hans blogg Londono. Missa inte Jorges klipp till kampanjen Att Rösta På Låtsas.

Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf