Galen Vecka

Postad av Ung&Dum Crew > Ung&Dum Crew : 11 Oktober 17:28

Den senaste veckan har varit helt galen. Vi har släppt kampanjen Att Rösta På Låtsas, dialogkonferansat oss med MAKT i Strängnäs, sagt hej då till Art of the Streets, bjussat Egoboost Magazine på våra snygga påsar till deras höstfest, sagt hej till alla grymma elevrådare på Sveriges Elevråd - SVEA postutbildningar, haft utbildningar på skolor i Östersund, Norrköping och Västervik. Dessutom hann vi förbi en tur till Värnamo för att hänga med våra vänner på 331 Wernamo och smida fina planer för höstens VAL.

Att Art of the Streets är slut för i år känns det väldigt konstigt. Sedan mitten av augusti och starten på Art of the Streets på Kägelbanan i Stockholm, har vi sprungit runt och pratat engagemang, ungas möjlighet att påverka och graffiti som konstform. Vi har åkt runt till ett tiotal städer i Art of the Streets-bussen, en 14 meter lång rullande öppen vägg. Vi har pratat med unga om vad de brinner för och hur deras engagemang ser ut. Det har varit så himla roligt och lärorikt. Att från och med nu sitta still på kontoret och inte få åka runt i graff-bussen känns väldigt tråkigt. Som tur är har vi nu ett kontor som är proppat med snygga skisser och en massa fina bilder i vår FB-grupp.

På tal om snygga saker. Ni har väl inte missat vår kampanj Att Rösta På Låtsas?! Den 1 oktober släppte vi de första klippen. Fram till valet den 28 november kommer vi att släppa minst ett klipp varje vardag. Hittills ligger klipp från Sveriges Elevråd - SVEA, Rädda Barnens Ungdomsförbund, Centrum mot Rasism, Barnombudsmannen, Crossing Boarders, Unicef, LSU - Sveriges ungdomsorganisationer, Unga Dramaten, Hjärna.Hjärta.Cash och Rädda Barnen. Håll utkik framöver, det kommer komma upp en hel radda sjukt fina klipp!

Om du vill kan du gå med i kampanjen genom att spela in ett eget klipp. HÄR finns en beskrivning för hur du gör.


Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf