Publikrekord och lyxproblem

Postad av Ung&Dum Crew > Maja : 15 Augusti 19:10

Publikrekord och succé för Art Of The Streets. Under de två dagar som konventet höll till på Kägelbanan hann 5900 personer dit för att titta på livemålningar, ta del av workshops, lyssna på föreläsningar, seminarier och debatter, och graffa på den öppna väggen. Förra året drog Art of the Streets 3000 personer, med andra ord fördubblades nästan antalet besökare!

För Ung&Dum's del var helgen sjukt givande. Vi var på plats och pratade om engagemang och makt. Vem bestämmer vad som är engagemang? Vad händer när de som bestämmer inte fattar eller vill fatta vad engagemanget går ut på? Höjdpunkten för vår del var att låta alla tunga graffare göra om vår symbol. Vi fick in ca 70 versioner, bland dem ska vi nu välja ut fyra som ska tryckas upp på t-shirtar som vi ska ha resten av turnén. Det är ett rätt lyxigt problem att försöka välja vilka vi kör på. Alla är sjukt snygga och det råder fullt krig på kontoret.

För er som inte kunde vara på plats, här kommer lite bilder från helgen. Fler bilder hittar ni på vår Facebook-page, kika och gilla.


Vår tatueringDen öppna väggenVår hörna och ett gäng som skissar om vår symbol
Våra inlägg från helgen

Kära Stockholms Stad
Varför prata om graffiti?
Vem lyssna på unga graffare?

Lästips

Riksteaterns pressmeddelande - Art of the Streets drog rekordpublik
Jesper Svensson - Nolltoleransen inte oproblematisk


Kommentarer

Du måste vara inloggad via Facebook för att kommentera, login-knapp finns längst upp till höger.

Följ oss på

Följ Ung & Dum på Twitter Följ Ung & Dum på YouTube Följ Ung & Dum på Facebook Maila oss
svea centrummotrasism rbuf